dilluns, 18 de juny del 2012


RECTIFICACIONS AL LLIBRET VERD per al curs 2012-2013

Degut a un error en la impressió del llibret verd que us varem entregar el 21 de juny, us preguem que tingueu en compte les següents consideracions:

Pàg. 4

On diu: Educació Infantil  5 anys i 1r de Primària: Els pares o acompanyants els recolliran al pati, al lloc assignat, on els alumnes s'esperaran amb les mestres respectives.

Ha de dir: Educació Infantil  5 anys , 1r i 2on de Primària: Els pares o acompanyants els recolliran al pati, al lloc assignat, on els alumnes s'esperaran amb les mestres respectives.

On diu: De 2on. a 6è. de Primària:  Els alumnes sortiran sols de l'edifici i els pares o acompanyants els podran recollir al pati.

Ha de dir: De 3er. a 6è. de Primària:  Els alumnes sortiran sols de l'edifici i els pares o acompanyants els podran recollir al pati.

Pàg 5

On diu: Els alumnes de 1r. es recolliran  a banda i banda del porxo.

Ha de dir: Els alumnes de 1r. i 2on es recolliran  a banda i banda del porxo.

On diu: La resta d'alumnes, de 2on a 6è, es recolliran a l'exterior i cap acompanyant podrà entrar a l’edifici de l’escola.

Ha de dir: La resta d'alumnes, de 3er a 6è, es recolliran a l'exterior i cap acompanyant podrà entrar a l’edifici de l’escola.

Pàg. 6

On diu: 2013-0791-75-0200188446 de la Caixa Catalunya de La Rambla en horari de 8 a 10 del matí.

Ha de dir: 2013-0791-75-0200188446 per mitjà d’ingrés o transferència a qualsevol oficina de la Caixa Catalunya en horari de 8 a 10 del matí.






AGERMANAMENT AMB ESCOLES DE SENEGAL

Els alumnes de 4art, 5è i 6è hem portat a terme durant l'últim trimestre una campanya d'agermanament amb dues escoles de Senegal.
Hem rebut d'aquests nens i nenes fotos i cartes en les que ens donen a conèixer quina és la seva realitat i en quines condicions estan les escoles en les que aprenen i es desenvolupen.
Entre tots vam pensar que seria una bona idea organitzar una recollida de material que els hi faríem arribar juntament amb les nostres cartes i fotografies per tal de que també ens puguin conèixer.

Com ja sabeu aquesta recollida de material es va portar a terme a finals del mes de maig i  US VOLEM AGRAIR  A TOTES LES FAMILIES LES VOSTRES APORTACIONS, QUE ENS HA PERMÉS RECOLLIR UNA BONA QUANTITAT DE MATERIAL QUE JA HA ESTAT ENVIAT.

En aquestes fotos que hem rebut d'ells podeu observar les precaries condicions en les que es troben.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada